KARS-ARDAHAN
BÖLGE BAROSU

AralıkOcakŞubat
KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI 2016 YILI TÜRKİYE FİNALİ BİRİNCİSİ KARS ARDAHAN BÖLGE BAROSU STAJYER AVUKATLARI
Tarih: 29.09.2016 | Okunma Sayısı: 1473 | | |

KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI 2016 YILI TÜRKİYE FİNALİNDE KARS ARDAHAN BÖLGE BAROSU STAJYER AVUKATLARI BİRİNCİ

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve 50 baronun katılımıyla yedi coğrafi bölgede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen elemelerde bölge birinciliğini alan takımların yarıştığı TBB Avukat Stajyerleri Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması Finali, 24-25 Eylül 2016 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Jüri üyeleliğini Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Feridun Yenisey, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Muharrem Özen, Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi Sayın Dr. İhsan Baştürk, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Sayın Murat Öksüz ve Sakarya Barosu CMK Uygulama ve Adli Yardım Bürosu Koordinatörü Sayın Av. Alim Mert yaptığı yarışmada, Baromuz stajyer avukatları birinciliği alırken, İstanbul Barosu ikinci, Giresun Barosu üçüncü oldular.
          Yarışmaya büyük bir özveri ile hazırlanan Stj Av. Nesrin ÇİNAN, Stj. Av. Selda DALGINLI ve Stj. Av. Sıla URAL' a,  bölge elemelerinde yarışma takımında olan sonrasında savcılık sınavını kazanarak savcılık stajına başlayan Tuba TOPKAYA' ya, yarışma ekibini çalışmaları süresince yalnız bırakmayan takım çalıştırıcıları Av. Yakup Çağrı ARISOY ve Av. Çiğdem KADİROĞULLARI' na ve yarışma finali boyunca çalışmalara destek olan Av. İnci Seda KELEŞOĞLU KOTAN' a teşekkür eder, meslek hayatları boyunca başarılarının daim olmasını dileriz.

19.01.2018 Cuma