KARS-ARDAHAN
BÖLGE BAROSU

AralıkOcakŞubat
TBB EĞİTİM MERKEZİ KURGUSAL DURUŞMA YARIŞMASI BİRİNCİSİ KARS ARDAHAN BÖLGE BAROSU STAJYERLERİ
Tarih: 20.10.2015 | Okunma Sayısı: 7347 | | |

BİRİNCİ BİRER İNCİ KARS ARDAHAN BÖLGE BAROSU STAJYERLERİ

TBB Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ve 47 baronun katılımıyla 2- 3 Mayıs 2015 tarihlerinde yedi coğrafi bölgede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen elemelerde bölge birinciliğini alan takımların yarıştığı Türkiye Barolar Birliği Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması Finali 17 – 18 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Yarışma sonunda birinciliği Kars-Ardahan Bölge Barosu alırken, İstanbul Barosu ikinci, Antalya Barosu da üçüncü oldu.

TBB Başkan Yardımcısı ve Eğitim Merkezi Başkanı Av. Berra Besler’in, “Adı yarışma, özü eğitim olan iki muhteşem gün yaşadık” sözleri ve teşekkür konuşmasıyla başlayan ödül töreninde; Jüri Üyeleri Dr. İhsan BAŞTÜRK (Yargıtay 19. Ceza Dairesi Üyesi), Cevdet BEŞİKÇİ(Ankara Cumhuriyet Savcısı), Yrd. Doç. Dr. Erdem İlker MUTLU (Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi), Yrd. Doç. Dr. Murat ÖNOK (Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi) ile Av. Dr. Savaş ÖZDAĞ’ a (Ankara Barosu) teşekkür plaketi sunuldu.

Baromuzu en iyi şekilde temsil eden stajyerlerimiz Cansu ÖZTÜRK, Yakup Çağrı ARISOY, Muhammed Said BARAN ve Çiğdem KADİROĞULLARI’ na meslek hayatları boyunca başarı dileriz.

19.01.2018 Cuma